Harrojeni ujin me limon. Me këtë pije humbni 5 kg në vetëm 12 ditë
2 dite
Njihuni me gjinekologun shqiptar që bën mrekulli tek vaginat e femrave (Video)
2 dite
Amir Marashi ka lindur në Teheran por që jeton në New York prej kohësh dhe njihet në mbarë botën si “rimodeluesi i vaginës”. Deri më sot, Amiri, ka realizuar me mijëra operacione tek gratë dhe vajzat që duan ta rimodelojnë pjesën m
Ja pse egjiptianët e quajtën “bima e pavdekshmërisë”
2 dite
Besohet se bima që ne e njohim sot si aloe vera erdhi nga Afrika e Veriut. Dokumentacioni i parë i njohur i përdorimit të saj nga ana medicinale ishte në librin e lashtë egjiptian “Papirusi Ebers”, i cila ka dhënë dymbëdhjetë receta t
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti