Mjeksi
Një lutje për jetë/ 25-vjeçari ka nevojë për ndihmën e të gjithëve ne për operacionin e kushtueshëm
2 dite
Sëmundja që po vret me shpejtësi shqiptarët, Ekspertët: Masa urgjente, do shkaktojë katastrofë
1 dite
  Popullsia e Shqipërisë, e përfshirë tashmë në procesin e plakjes dhe rënies së lindshmërisë, po përjeton edhe një barrë sëmundjesh në rritje. Diagnozat kardiovaskulare, tumorale dhe ato kronike e kanë renditur Shqipërinë vendi
Kapsllëku mund të jetë vdekjeprurës, ja çfarë paralajmërojnë ekspertët
1 dite
Kapsllëku rrit rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve të veshkave, paralajmërojnë shkencëtarët. Personat që vuajnë nga kjo gjendje e zakonshme kanë 13% më shumë gjasa të preken nga sëmundja kronike që pengon organet të funksionojnë si
Temat
Bankë
Derbi
Lajme
Moti
Vjedhja