Këshilla
Receta “magjike” që rrit flokët për një kohë të shkurtër!
1 dite
Kujdes! Ky zakon ju sjell shumë dëme për shëndetin
1 dite
Depilimi i zonës intime mund të çojë deri te përhapja e viruseve, kanë paralajmëruar mjekët francezë, duke shtuar që në dekadën e fundit është shënuar rritje e rasteve të infektuara me virusin Molluscum contagiosum. Molluscum conta
Ju ka kapur ndonjëherë ngërçi në këmbë? Kjo është arsyeja dhe kështu mund ndaloni
2 dite
Mund të na ketë ndodhur thuajse të gjithëve, dikujt më pak e dikujt më shumë që të na kapë ngërçi në këmbë. Nëse duam të gjejmë se pse na ndodh kjo gjë, duhet të dimë se kjo ndodh për shkak të disa faktorëve. 1-Qëndrimi p
Temat
"Çadra e Lirisë"
Atentat në Londër
Champions League
Moti
Reforma në drejtësi
Shqipëri- Itali
Tahiri