Marrëdhënie
I dashuri e tradhtoi sepse ishte e shëndoshë, ajo çfarë bën vajza do t'ju lërë pa fjalë
2 dite
Rrëfimi shokues: Bëj seks me gruan e shokut, ajo më çmend fare por s’më plotëson një dëshirë
1 dite
Një burrë ka rrëfyer historinë e dashurisë, ose më saktë lidhjen e fshehtë që ka me bashkëshorten e shokut të tij të ngushtë. 31-vjeçari i ka rrëfyer psikologes së ‘The Sun” se si nisi e gjithë kjo tradhti dhe se si sot ai vazhd
+16/ Dy femrat në Shkodër puthje dhe marrëdhënie me të njëjtin mashkull, dalin fotot intime
1 dite
Një denoncim vjen nga Shkodra, ku dy femra, njëra prej tyre vajzë e re dhe tjetra duket të paktën mbi 40-vjeçe, punojnë si punonjëse seksi për një person tjetër. Burri që i shfrytëzon sipas raportimit është rreth tek 50-at dhe me inic
Temat
Bankë
Derbi
Lajme
Moti
Vjedhja