Pamje të rënda/ I therën djalin, nëna e viktimës ulërima dhe lot në spitalin e Vlorës: Më vranë dritën e syve!
2 dite
Lajm i mirë nga Italia, kërkohen 17 mijë punëtorë sezonalë. Ja rregullat për shqiptarët
1 dite
Italia kërkon 17 mijë punonjës të huaj sezonalë gjatë këtij viti kryesisht në sektorin e bujqësisë dhe atë të turizmit-hotelerisë. Hyrjet e reja do të autorizohen nga një dekret fluksesh që do të përmbajë edhe kuota hyrjesh josezo
Pas humbjes së Ergi Dinit, e motra detyrohet të japë një lajm
2 dite
Pak kohë pas humbjes së djalit të vetëm të familjes, ata janë përballur me diçka jo fort të hijshme. Llogaria në facebook e nënës së Ergit të ndjerë dhe Barbanës është vjedhur nga njerëz dashakeqës. Aty ndodheshin kujtimet e saj
Temat
2017
Aleppo
Berlin
Dhuna
Lajme
Lifestyle
Moti