Receta
Receta magjike që zbardh dhëmbët për 3 minuta
1 dite
Vetëm mjaltë dhe susam, riktheni trupin, flokët dhe fytyrën “e rinisë”
2 dite
Susami është i pasur me vitamina esenciale dhe minerale, duke përfshirë magnezin, kalciumi, bakrin, hekuri,dhe fosforin. Përveç kësaj, farat e susamit përmbajnë acide yndyrore omega-3 dhe omega-6 dhe janë të pasura me vitamina E, A dhe v
Si t’i hiqni përgjithmonë mustaqet me të bardhë veze
1 dite
Të bardhat e vezëve janë një ‘krem’ shumë i mirë për të reduktuar qimet te buza e sipërme. Ato e hidratojnë lëkurën dhe sigurojnë rezultate shumë të mira. Brenda një muaji, ju do të vini re që rritja e qimeve është reduktuar
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti