Femra
Ajo është shumë e bukur sot, por shikoni si ka qënë vite më parë Eli Fara (FOTO)
1 dite
Hiqini përgjithmonë qimet në pjesët intime me 1 përbërës
1 dite
Popullariteti i sodës po rritet dita-ditës, pasi shkencëtarët po zbulojnë përdorime të reja përsa u përket fuqive shëruese dhe shkallës së gjerë të përdorimit. Soda përdoret për shumë qëllime, por a e keni menduar si zgjidhje për
Ka disa gjëra që duhet të dini për gjoksin e një femre, shumë të rëndësishme
18 ore
Pse thuajse të gjithë meshkujt janë të çmendur pas simbolit të feminitetit? “Në nënndërgjegjen e meshkujve, gjoksi, sa më i bollshëm dhe simetrik të jetë, aq më shumë simbolizon pjellorinë dhe shëndetin e mirë,” thotë ekspert
Temat
2017
Aleppo
Berlin
Dhuna
Lajme
Lifestyle
Moti