Horoskop
5 Shenjat e horoskopit që duhet t’i keni frikë kur janë me nerva. Kujdes!
23 ore
Horoskopi i dashurisë për vitin 2017
16 ore
Njihuni me atë që ju pret në planin e dashurisë për këtë vit. Dashi Tentoni të ndani më tepër kohë për partnerin tuaj, në të kundërtën mund t’ju ndodhë që ai apo ajo të kërkojë dashurinë dhe butësinë në vend tjetër. Pr
Nëse keni këtë shenjë horoskopi, posedoni një aftësi të rrallë
2 dite
Planeti i tij dominues është Neptuni dhe është i lidhur edhe me ëndrrat dhe vizionet. Këta njerëz kanë besim dhe shpresë të madhe, duke ndier simpati dhe i ndiejnë mirë vibracionet e të tjerëve. Këta janë Peshqit! Ata jetojnë në
Temat
"Çadra e Lirisë"
Atentat në Londër
Champions League
Moti
Reforma në drejtësi
Shqipëri- Itali
Tahiri