Opinion
Lehtësia e padurueshme e të qenit bibë
2 dite
Artan Fuga e quan “Ana Frank” shqiptare, kush është vajza e letrave (PROFIL)
2 dite
Nga të gjithë njihet si një vajzë e shkathët dhe plot energji. Sytë i shkëlqejnë dhe dëshira dhe pasioni për punë nuk mungojnë asnjëherë te ajo. Është vetëm 24 vjeç por gjithmonë është përpjekur të shprehë dhe shkruajë atë
Temat
"Çadra e Lirisë"
Atentat në Londër
Champions League
Moti
Reforma në drejtësi
Shqipëri- Itali
Tahiri