RREFIMI/ Ardit Gjebrea: Ja arsyeja pse nuk këndoj më, momenti më i vështirë në jetën time dhe si u keqkuptua intervista ime me Marjan Rrokun
2 dite
A ekziston Zoti? Profesori në një debat “kryevepër” me nxënësin… Albert Einstein
21 ore
Një Profesor ateist i Filozofisë po i fliste klasës së tij, në lidhje me problemin që shkenca ka me Zotin e Madhërishëm. Ai i kërkoi një prej nxënësve të rinj kristianë që të ngrihej dhe… Profesori: Ti je i krishterë, apo jo, bir
Kush është shqiptari, 'mbreti' i Call Center në Itali. Nga emigrant, në majat e karrierës
22 ore
Shikim drejt objektivit, xhiboks gri, orë plastike në dorën e majtë dhe dy gishta të ngritura lart në shenjë ngazëllimi. Mars 1991, stacioni hekurudhor i Monguelfo (Bolzano). Kështu e nis e përditshmja italiane Corriere.it, shkrimin kushtu
Temat
2017
Aleppo
Berlin
Dhuna
Lajme
Lifestyle
Moti