2 mijë nxënës në shesh po tërheqin vëmendjen e gjithë botës, çfarë po ndodh në Tiranë? (Video)
18 ore
I zuri gjumi teksa bënin seks, çfarë u ndodh më pas do t’iu lërë pa fjalë
1 dite
Çfarëdo vështirësie të kemi në jetë, ndonjëherë gjëja më e mirë është fakti që kemi internet dhe hallin tonë mund ta themi aty, në mënyrë që të përfitojmë nga eksperiencat e të tjerëve. Në një situatë të sikletshme dhe
Nëse shihni ëndërra se jeni shtatzënë do të thotë se ju...
1 dite
Nuk ka rëndësi nëse je në grupin e njerëzve që i mbajnë mend ose jo ëndrrat, të shohësh ëndërr sikur je shtatzënë, zor të harrohet. Në përgjithësi tek femrat kjo lloj ëndrre përçon një ndjenjë të tmerrshme, aq sa mund edhe t
Temat
"Çadra e Lirisë"
Atentat në Londër
Champions League
Moti
Reforma në drejtësi
Shqipëri- Itali
Tahiri