Fakte
Foto/ Ju kujtohet “Spilo” i serialit “Amico mio”? Ja si duket ai sot…
2 dite
Nëse keni këtë shenjë horoskopi, posedoni një aftësi të rrallë
2 dite
Planeti i tij dominues është Neptuni dhe është i lidhur edhe me ëndrrat dhe vizionet. Këta njerëz kanë besim dhe shpresë të madhe, duke ndier simpati dhe i ndiejnë mirë vibracionet e të tjerëve. Këta janë Peshqit! Ata jetojnë n
Deri në 30 qershor përdorini TV, më pas duhet të merrni një aparaturë dixhitale
2 dite
Zyrtarisht, që nga fillimi i këtij viti, transmetimet televizive tokësore duhet të kryheshin vetëm përmes sinjalit numerik. Megjithatë, siç ndodh rëndom në Shqipëri, afatet nuk zbatohen dhe shumica e televizioneve vijojnë ende të trans
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti