Çudira
I zuri gjumi teksa bënin seks, çfarë u ndodh më pas do t’iu lërë pa fjalë
1 dite
Shqiptari i vdekur “ngrihet nga varri”: Kam 8 vjet që jam gjallë
2 dite
Më 24 mars bëhen 8 vjet qëkur Rrahim Bajrami u shpall i vdekur. Por “vrasësit e tij” asnjëherë nuk u gjykuan. Gjyqtari Sami Gërdovci dhe avokati Meriman Vehapi vendosën nënshkrimet e tyre mbi dokumentet, sipas të cilave, Rrahim Baj
Kjo vajzë bën gjithçka vetëm për të marrë detyrën e universitetit, djali i jep një mësim të mirë
8 ore
Nuk ka asnjë dyshim se rrjetet sociale janë një shpatë me dy tehe. Ky është rasti i WhatsApp që la një bisedë të dyshuar në mes të një djali të quajtur "Pedro" dhe një vajze të panjohur. Vajza nuk është e qartë nëse pas kësaj bi
Temat
"Çadra e Lirisë"
Atentat në Londër
Champions League
Moti
Reforma në drejtësi
Shqipëri- Itali
Tahiri