3 ushtrimet më të mira për të hequr celulitin tek të pasmet
Qiriu.net

Instruktorja e famshme Valerie Waters, e cila ka trajnuar disa personazhe të njohur të Hollivudit, si Jennifer Garner, Julia Roberts, Elizabeth Berkley, Kate Beckinsale etj, ka ndarë me përdoruesit e rrjeteve sociale tre nga ushtrimet më të mira fizike për të luftuar celulitin tek të pasmet dhe këmbët.

Sipas Waters, këto lëvizje ndihmojnë në forcimin dhe tonifikimin e vitheve dhe këmbëve.

Lëvizjet mund t’i gjeni të ilustruara në foto.

Ju sugjerojmë
Lifestyle
Temat
2017
Aleppo
Berlin
Dhuna
Lajme
Lifestyle
Moti