Mbështolli këmbët me plastmas, të nesërmen u habit nga ajo që kishte ndodhur

Plasmani që shumica prej nesh e përdorim në kuzhinë, mund të përdoret gjithashtu për të hequr celulitin dhe dhjamin nga ato pjesë të trupit ku më së shumti është e nevojshme.

Shikojeni videon me poshtë dhe provoni të aplikoni një teknikë të ngjashme për humbje të peshës:

Lifestyle
Temat
"Çadra e Lirisë"
Atentat në Londër
Champions League
Moti
Reforma në drejtësi
Shqipëri- Itali
Tahiri