Ja disa ushtrime për një bark më të rrafshët
Injorojeni dembelinë dhe bëni këto nëntë ushtrime çdo ditë. Rezultatet do të jenë të dukshme.
Qëllimi i kësaj stërvitjeje në shtëpi është heqja e dhjamit nga stomaku dhe zvogëlimi i vëllimit të belit.

Përbëhet nga nëntë ushtrime. Për secilin ushtrim është e nevojshme t’i ndani 30 sekonda.

Rezultatet do të jenë të dukshme vetëm nëse do të jeni këmbëngulëse.https://www.youtube.com/watch?v=HrpW5PliIdU
Lifestyle
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti