FOTO/ Ky është trupi i përsosur i femrave dhe i meshkujve

Linja britanike e të brendshmeve Bluebella ka kryer një studim për të zbuluar imazhin e përsosur të një gruaje dhe një burri.

Pjesëmarrësve u është kërkuar të përshkruajnë pamjen fizike e cila i joshë ata më së shumti, dhe artistët pastaj kanë bërë portrete duke u bazuar në përshkrimet e tyre, transmeton telegrafi.

Këto janë rezultatet:

Ky është trupi i përsosur i femrave, sipas vet femrave

Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti