Këshillat si të keni buzë të plota vetëm me make-up, ja cili është sekreti

Teknikat e reja të make up na kane treguar se si mund te realizojme fare lehte buze te plota dhe te mahnitshme pas pasur nevoje per nderhyrje estetike.

Ja hapat që duhet të ndiqni për të pasur buzë të plota:

Fillimisht lyeni buzët me fondacion në mënyrë që të zbehet vija reale e buzëve.

Më pas përdorni një laps buzësh për t'i konturuar ato.

Lapsin mund ta vendosni disa milimetra më sipër dhe më poshtë vijës reale të buzëve, por pa e ekzagjëruar!

Me anë të lapsit bëni 5 vija vertikale në buzë (si në foto), një në mes të buzës së poshtme dhe dy të tjera në anash kësaj në mes, si dhe dy në pjesën e buzës së sipërme.

Pas konturimit të buzëve vendosni një buzëkuq me një ton më të çelur se lapsi.

Së fundi shtojini pak shkëlyes buzëve që të japin efektin e plotësisë.

Lifestyle
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti