Një i moshuar që del në rrugë çdo ditë dhe shet dru i ka prekur të gjithë
Qiriu.net

Një i moshuar që del në rrugë çdo ditë dhe shet dru i ka prekur të gjithë ata persona në Internet që janë njohur me historinë e të moshuarit. Fqinja e tij ka treguar arsyen se pse ky i moshuar bën këtë punë çdo ditë, ai del dhe shet dru në rrugë.

Kenneth Smith ka humbur gruan pas një beteje me kancerin, por tani i duhet të paguajë borxhet për ilaçet dhe kimioterapinë.

80-vjeçari amerikan nga Mississipi ka prekur mbarë rrjetin pasi fqinja e tij Jessica Pitman publikoi fotot dhe historinë. Tashmë në rrjet kanë nisur donacione për të ndihmuar të moshuarin të paguajë borxhet.

Ju sugjerojmë
Lifestyle
Temat
2017
Aleppo
Berlin
Dhuna
Lajme
Lifestyle
Moti