Preu flokët pas disa vitesh, nuk do ta besoni transformimin befasues që pësoi kjo femër

Për vite të tëra, Laura i mbante flokët e saj të gjata me ngjyrë kafe. Por pasi u diagnostifikua me kancer, ajo e kuptoi se së shpejti do të humbiste flokët per shkak të kimioterapise.

Ndaj ajo zgjodhi te braktiste modelin e shume viteve dhe zgjodhi nje model më "happy" dhe të përballej me trajtimin e saj me një pamje të re.

Si rezultat, videoja e mëposhtme është bërë një nga më të popullarizuarat ne YouTube .

Ajo pati nje ndryshim drastik dhe ngjante si nje grua tjeter.

Dy javë pas modelit të ri, Laura per fat te keq humbi floket për shkak të rrezatimit gjate kemioterapise.

Përktheu dhe përshtati Qiriu.al

Lifestyle
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti