Ronaldo zgjidhet fitues i Topit të Artë (Foto)
Qiriu.net

France Football ka zgjedhur Cristiano Ronaldo si fitues të ‘Topit të Artë’.

Ka përfunduar zgjedhja e futbollistëve më të mirë në garë për çmimin ‘Topi i Artë’.

Kështu, Ronaldo fitoi garën prej 30 futbollistëve, dhe më së shumti atë ndaj Lionel Messi dhe Antoine Griezmann.

Ju sugjerojmë
Temat
2017
Aleppo
Berlin
Dhuna
Lajme
Lifestyle
Moti