Futbollisti shqiptar sensibilizohet me “ferrin” në Aleppo: Zoti yt nuk harron

Në këto ditë shumë të vështira për banorët e Aleppos, shumë qytetarë nga e gjithë bota po sensibilizohen me ta. Një ndër ta është edhe Mërgim Mavraj, i cili ka postuar një foto në Facebook, ku tmerrin që po ndodh në Aleppo, ai e shoqëron me një ajet kuranor.

Mbrojtësi i Kombëtares është një besimtar i devotshëm mysliman, prandaj ka zgjedhur që këtë sensibilizim ta bëjë me ajetin kuranor, ku shkruhet: Dhe Zoti yt nuk harron.

Mërgim Mavraj njihet si një person i ndjeshëm që shpeshherë është sensibilizuar me ngjarje të tilla, por edhe si një person që shpesh ka bërë bamirësi me fëmijët jetime.

Sport
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti