Largoni fëmijet dhe qeshni me lot, ja si i thonë në turqisht borës (video)

Ndodh që një fjalë në shqip, të ketë një tjetër kuptim në një gjuhë të huaj. Fjala bie që shumë fjalë të turpshme shqipe kanë kuptime të tjera në greqisht, apo turqisht.

Por në këtë video do të shihni se si i thonë turqit dëborës, që në rast se do e përdorim në gjuhën tonë, sigurisht që do ishte mjaft ofenduese.

Ju ftojmë të ndiqni videon:

Kuriozitete
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti