Zbuloni çfarë u ndodh në seks femrave që hanë më shumë mollë

auto_Molla1483606429

Ne të gjithë e dimë se sa kompleks është seksualiteti i femrës dhe sa për këtë arsye, është e vështirë për të kënaqur një grua.

Ka mënyra të ndryshme që zonjat të jenë të disponuara për seks, kurse kjo është ndoshta mënyra më e lehtë deri më tani.

Konsumimi i mollëve nuk sjell vetëm të mira shëndetësore për gratë.

Në fakt, studimet tregojnë se ky frutë ndikon në mënyrë të dobishme në jetën e tyre seksuale.

Gratë që hanë molla për çdo ditë, kanë një jetë më të mirë seksuale, sipas studiuesve nga spitali rajonal “Santa Chiara”, në Trento.

Hulumtimet në Trento kanë treguar se gratë me një konsum më të lartë të mollëve, rrisin lagështinë vagjinale dhe funksionin seksual,  d.m.th., faktorët e përdorur për vlerësimin e kënaqësisë seksuale.

Në hulumtim janë përfshirë 731 gra të shëndetshme dhe seksualisht aktive të moshës 18 - 43 vjeçare, kurse në pyetjet që kanë të bëjnë me jetën seksuale, ishin edhe ato rreth shprehive të të ushqyerit dhe konsumit ditor të mollëve.

Pjesëmarrësit e studimit u ndanë në dy grupe, njëri grup që kanë ngrënë më shumë se një mollë në ditë dhe grupi tjetër që kanë ngrënë më pak se një mollë në ditë.

Rezultatet treguan se gratë që konsumojnë shumë molla kanë një jetë më të mirë seksuale.

Kjo, megjithatë, nuk vlen për meshkujt.

Shëndet
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti