Burri e vret bashkëshorten dhe 4 fëmijët, pastaj veten

vrasje

Policia daneze njofton se një 45-vjeçar e ka vrarë bashkëshorten dhe katër fëmijët e vet, dhe më pas veten. 

Mësohet se viktimat janë gruaja 42-vjeçare dhe dy djem e dy vajza të moshës mes 3 dhe 16-vjeçe, të cilët ishin pjesë e familjes së njëjtë.

Në një komunikatë të publikuar dje në mbrëmje, policia daneze hodhi poshtë spekulimet e mediave se rrjedhja e gazit e kishte shkaktuar vdekjen e tyre.

Nuk dihet motivi i vrasjes, e as nuk është bërë e ditur se si janë vrarë viktimat.

Lajme
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti