Fotoja e pazbuluar e Lorit dhe Sarës tregon sekretin e familjes Hoxha

Kur lindi Sara Hoxha, Vjollca Hoxha dëshironte shumë të kishte një djalë. Por ishte prapë vajzë, kështu që vendosi t'i ndërhynte pak në pamje.

Kështu tregon motra e madhe Lori Hoxha, e cila postoi në Snapchat një foto të pazbuluar më parë, ku shfaqet bashkë me Sarën shumë vite më parë. Sara duket shumë ndryshe nga tani; me ⢺okë të shkurtra iriq dhe veshje për djem. Sepse siç thotë Lori, mami Vjollca po mundohej "të rregullonte" gabimin

"Mami u mërzit shumë kur Sara doli gocë dhe e rregulloi rrugës."-shkruan Lori. Sidoqoftë, çiftit Hoxha iu desh të priste disa vite që të kishte një djalë. Fëmija i tretë ishte përsëri vajzë, Redia. Vite më vonë erdhi në jetë djali, Itan.

Showbiz
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti