Fëmija i posalindur përqafon nënën e vdekur, dhe nëna kthehet në jetë! (Video)
Qiriu.net

nena_2

Një mrekulli e madhe ka ndodhur  në spitalin Mbretëresha Elizabeth, Hong Kong

Nëna hoqi dorë për 3 orë pas lindjes, por fëmija nuk mundi ta ndalë të qarën gjatë gjithë kësaj kohe, transmeton qiriu.net.

 Kur mamitë e afruan pranë trupit të nënës, në momentin kur fëmija prek Nënën dhe vazhdonte duke qarë, ndodhi një mrekulli që habiti stafin mjekësor, pasi ajo u kthye në jetë./Qiriu.net

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni videon më poshtë:

Lifestyle
Temat
Bankë
Derbi
Lajme
Moti
Vjedhja