VIDEO/ Këtë grua nuk e lë ngrica të futet në makinë. Tentativat e saj do ju shkrijnë së qeshuri

Përpjekjet e dëshpëruara të kësaj gruaje për të hipur në makinë do t’ju bëjnë të qeshni me lot. E rrethuar nga akulli e ngrica, ajo nuk mundet të qëndrojnë në këmbë për të hapur derën e makinës e për të hyrë normalisht.

Në ndihmë i vjen dhe i ati, i cili përpiqet ta mbajë. Ai më pas e hap vetë derën e makinës dhe përpiqet ta fusë vajzën në makinë. Pas pothuasje 2 minutash, gruaja arrin të hyjë në makinë.

Megjithatë vështirësia pas ndihmës që i dha të bijës, i takon të atit, i cili duhet të largohet. Ecja e tij e kujdesshme shkrin së qeshuri personat që filmuan videon.

Kuriozitete
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti