Bora e parë në Tiranë, ja si argëtohen VIP-at (Foto)

Reshjet e para të borës në Tiranë janë pritur me mjaft entuziazëm nga qytetarët e Kryeqytetit dhe jo vetëm. 

Që prej vitit 1985 nuk ishin regjistruar reshje kaq të dendura në Tiranë. Por edhe personazhet e njohura në Shqipëri kanë publikuar foto dhe video të ndryshme nga bora në Tiranë.

Showbiz
Temat
"Çadra e Lirisë"
Atentat në Londër
Champions League
Moti
Reforma në drejtësi
Shqipëri- Itali
Tahiri