Çmendet shkodrani, ja çfare ka bërë me makinë në liqen

auto_screenshot-2_1484216967-13482461484217908

Dy tragjeditë e djeshme, ku një 40 vjeçar u mbyt në një rezervuar të ngrirë në Fier dhe një 12 vjeçar ra në Liqenin e akullt të Kasharit duke humbur jetën, nuk e kanë trembur aspak këtë të ri që shihni në foto.

Madje ai shkon më tej me ‘trimërinë’ e tij. Për të bërë disa poza, ai ka hipur bashkë me makinën mbi liqenin e ngrirë në Shkodër.

Në fakt, kanë qenë të shumta fotografitë e njerëzve mbi liqenet dhe rezervuaret e ngrira nga veriu në jug, gjë që rezultoi fatale në dy rastet e djeshme. 

Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti