Nuk ju hapej Instagram pak më parë? Ja arsyeja

Si rrallëherë, Instagram ka pësuar një defekt pak minuta më parë dhe të gjithë nuk kishin akses. Por jo vetëm Shqipëria, shumë shtete të botës dhe e gjithë Europa janë përfshirë në këtë problem të rrjetit. Shkak për këtë është bërë një problem teknik dhe Instagram ka konfirmuar me anë të një statusi se është në dijeni për gjendjen dhe po merren me rregullimin e problemit. Megjithatë duket se ky defekt nuk ka zgjatur shumë dhe tani mund të keni lirisht akses./who

Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti