Kjo është vajza seksi e Manjola Nallbanit, e quajnë “Megan Fox shqiptar”

Ajo është një nga këngëtaret më të pëlqyera në vendin tonë dhe gjithashtu etiketohet shpesh edhe për bukurinë e saj fizike.

Këngëtarja Manjola Nallbani është nënë e dy vajzave Megit dhe Sindit. Megi aktualisht jeton jashtë vendit, ku ka kryer dhe studimet e larta. Por ajo çka vihet re është bukuria e vajzës e trashëguar padyshim nga nëna e saj. Në rreth shoqëror Megin e kanë etiketuar shpesh si aktoren e njohur hollivudiane “Megan Fox”. Ndërkohë po ju sjellim disa nga fotot e saj.

Showbiz
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti