+16/ “Çmendet” Drini Zeqo, tregon emrat e vipave shqiptarë që do t’u bënte seks oral

Në një intervistë të dhënë për InTv, Drini Zeqo i është përgjigjur disa pyetjeve me ‘shumë spec’.

Pyetësori konsiston në zgjedhjen e një personazhi vip, të cilës do ti bënte seks oral, dhe kjo për një kauzë… që Shqipëria të bëhej një vend më i mirë.

Gazetari i Intv e ka vënë përpara emrave shumë të njohur të skenës shqiptare, dhe Drini ka bërë disa zgjedhje, e madje duke e arsyetuar përgjigjen e tij.

Ndiqni intervistën në minutën 23:06

Showbiz
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti