Ja skenat në filmin “Fast and Furious 8” ku luan aktori shqiptar, Marko Caka

Në filmin “Fast and Furious 8”, pjesëmarrës me një skenë të vogël ka qenë edhe shqiptari Marko Caka.

Marko ka postuar një foto në Facebook ku ka treguar sekuencat në të cilat ka marrë pjesë në film.

“Per gjithe ata qe do ndjekin filmin “The F of The F” ne kinema keto jane skenat ku marre pjese ne “Preson riot fighting scenes” ,ne grupin e pese policeve operative.. Pak sekonda por ju nuk e imagjinoni dot konkurencen per te marre rolin ne ate skene.
Gjithesesi, per mua fjale te teperta fukarallek dhe per ju me mire..
Shikim te kendshem !
Shenim: Une jam vetem ne skenat e nderhyrjes ndersa tek dyluftimet qe predispozohet qe jemi ne, aty jane dublantet (stunts) profesioniste te arteve marciale.”, shkruan Caka

Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti