Piu ujë esëll për një muaj, ja çfarë i ndodhi

1 (3)_1

Një numër i madh studimesh kanë treguar se një ritual shumë i rëndësishëm për vazhdimësinë e ditës është të pini ujë me stomakun bosh sapo zgjoheni nga gjumi.

Kjo është praktikë shumë e ndjekur shumë edhe nga femrat japoneze, të cilat janë mjaft elegante dhe në formë të mirë fizike.

Kështu që ja çfarë ndodh me trupin tuaj nëse ju pini ujë esëll sapo zgjoheni nga gjumi për një muaj me radhë.

-Do të ndiheni më shumë të shëndetshëm dhe të freskët.
- Metabolizmi juaj do të përmirësohet ndjeshëm.
- Do të humbisni më lehtë peshë.
- Lëkura do të jetë më e freskët dhe e gjallë.
- Flokët do të duken edhe më bukur.
- Nuk do të vuani nga infeksionet urinare.
- Nuk do të sëmureni më aq lehtë.

Kuriozitete
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti