Lufta e 3 Botërore do të fillojë më 13 maj dhe do të jetë nukleare

maj

Kemi disa lajme të mira dhe disa lajme të këqija.

Lajmi i mirë është se ndoshta nuk do të duhet të shqetësohesh më për dhuratat e Krishtlindjeve këtë vit.

Lajmi i keq është se bota do të përfshihet nga një 'zjarr' bërthamor, ndërsa Lufta e Tretë Botërore shpërthen më 13 maj, ka pohuar një parashikues.

Parashikimi vjen nga një parashikues i vetëdijshëm që pretendon se ka parashikuar me saktësi ngritjen e Donald Trump, bazuar në leximet e tij të Biblës.

Horacio VIllegas tha se në një ëndërr ai kishte 'parë topa zjarrit që binin nga qielli dhe goditën Tokën'.

"Unë besoj se këto ishin si simbolikë të raketave bërthamore që do të bien në qytete dhe njerëz në të gjithë botën".

Villegas beson se lufta do të fillojë më 13 maj.

Ai thotë: 'Mesazhi kryesor që njerëzit duhet të dinë për t'u përgatitur është se midis 13 majit dhe 13 tetorit 2017, kjo luftë do të ndodhë dhe do të përfundojë me shumë shkatërrime, tronditje dhe vdekje!'

Ka ende një numër të madh të armëve bërthamore në shërbim aktiv - Shoqata e Kontrollit të Armëve vlerëson se Rusia ka 7,700 armë në shërbim, nga të cilat 1548 janë vendosur në raketa dhe në bazat ajrore.

Kuriozitete
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti