Fluks pushuesish në Vlorë

porti_1

Porti Detar i Vlorës ka patur një fluks të konsiderueshëm të udhëtarëve gjatë sezonit turistik. 

Një pjesë e madhe e personave që kanë hyrë kanë qënë shtetas të huaj kryesisht italianë, dhe pjesa tjetër turistë që kanë zgjedhur vendin tonë për të kaluar pushimet. 

Drejtori i Portit të Vlorës z.Malaj konfirmon se këtë sezon ka patur 1500 persona më shumë që kanë hyrë nëpërmjet Portit të Vlorës në krahasim me një vit më parë./GjashtePlusNjeshVlore

Lajme
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti