Ridimensioni i Shëtitores së Vlorës

puna

Çdo ditë punohet për ndërtimin e Shëtitores Bregdetare , “Lungomare”. Ridimensionimi i kësaj pjese të bregdetit sipas koncepteve moderne dhe bashkëkohore, krijon një model të ri të zhvillimit të turizmit jo vetëm për Vlorën, por për gjithë bregdetin shqiptar. Ky projekt ambicioz është kombinuar me një sërë ndërhyrjesh plotësuese si rikonstruksioni i rrugës, ndërtimi i shëtitores, sheshet publike, ndërtimi i plazhit të ri, mbrojtja detare, gjelbërimi dhe elementë të tjerë të arredimit urban.

Projekti është duke u alternuar edhe me investime të tjera të rëndësishme të Qeverisë Shqiptare, të zbatuara nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit të cilat me përfundimin e tyre do t’i japin Vlorës një dimension të ri europian.

Lajme
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti