Rrëshqitje inertesh në aksin Llogara - Orikum

shi1

Si rezultat i rreshjeve të shiut aksi rrugor Qafë Llogara - Orikum (Vlorë) në vendin e quajtur Dukat ka pësuar rrëshqitje dhe mbushje të karrexhatës së rrugës me materiale inerte.

Është njoftuar Enti pronar i rrugës për të rivendosur gjendjen.

Gjithashtu shërbimi i Policisë Rrugore është duke u kujdesur për të siguruar mbrojtjen dhe qarkullimin normal të mjeteve në këtë aks rrugor.

Lajme
Temat
"Çadra e Lirisë"
Big Brother
Champions League
Françesk Radi
Fushatë
Galaxy s8
Moti